dilluns, 8 d’agost del 2016

Bodo - Mo i Rana

Vam surtir de Bødo i ens parem al pont Saltstraumen, fem les fotos de rigor a la baixada de la marea. Un punt on la corrent de la marea és molt forta, al coincidir la sortida d'un fiord per un pas molt estret, estret com l'Ebre a Tortosa, per posar un exemple!



Enfilem cap a  Mo i Rana, aquest dia vam agafar un parell de vaixells més. Si segueixes la ruta 17 (recomanable) vas enllaçant illes i travesses de fiords. El que podria semblar un dia d'enllaç per arribar a destí, prop de la carretera de l'Atlàntic, és una ruta turística magnífica.


Aprofitem el solet per dinar davant el glaciar Steijnker.





Mentre esperem els ferris alguns decideixen posar els peus en remull perque feia moolta calor!, i mentres altres mediten a fons.








Al ferry que va entre Jektvik i Kilboghavn tornem a travessar el Cercle Polar Àrtic en direcció contrària a la que ho vam fer a Rovaniemi.



Anem a dormir a una casa de lloguer contractada per AirBnB, que pe cert podrien posar millor la situació al Google Maps, ens fem un fart de donar voltes fins que una senyora gran ens salva la vida, i suposem que habituada a dirigir els turistes perduts ;-)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada