divendres, 5 d’agost del 2016

Svensby - Botnhamn

Sortim de Svensby, hem estat en un allotjament rural fantàstic, un gran apartament amb totes les condicions, a peu de fiord. Molt amables, recomanable.


Marxem tot contents perque avui farem una mica de turisme per Tromso i la ruta és més curteta, a 500 m de l'allotjament hi ha embarcament del primer ferry que permet estalviar un parell d'horetes.

Vaja!, sembla que el dia es torça, el ferry avui no circula per una averia al moll, el que ens obliga a replantejar la ruta i fer una volteta de 150 km més.

El dia es presenta fred i humit, i la boira no hi ha manera que escampi, però qua ho fa deixa entreveure unes vistes meravelloses.

Parem a Tromso, visita de rigor a la Catedral de l'Àrtic i la zona del port.
No podem allargar gaire per que la volteta ens ha robat una mica de temps.





Per acabar el dia ens acostem a Botnhamn on tenim reservat un hytte, a la illa de Senja, el ferry també amb retràs segons ens diuen amablement uns senyors de Terrassa molt amablement.

La escena és divertida; ens acostem a un senyor gran pescant al moll per preguntar pels horaris del ferry. Ell amb senyals ens explica que no parla anglés pero que "más o menos a las 6", al final resulta que són de Terrassa i que estan de vacances a casa de la seva filla que viu a Tromso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada