dijous, 11 d’agost del 2016

Valsøya - Stranda

Aigua?

El dia pinta molt malament, hem dormit a estones, ens despertava la pluja, tota la nit a bots i barrals.
Poques coses hi han més desagradables que carregar la moto sota la pluja i sortír ja de bon matí amb traje de pluja i tot humit.
Hem previst fer una baixada fins a Kristiansund, passar per la famosa carretera de l'Atlàntic i després enfilar cap al Trollstigen.

El que començava malament, no te perque acabar malament. Després del primer ferry (puntual com un clau, de Halsa a Kanestraum), el cel comença a trencar-se i els ruixats ja són intermitents.
A la arribada del ferry uns polacs amb una V-strom 1000 i una parella amb una Triumph custom surten del vaixell com esperitats, però 5 revolts més endavant els trobem aixafant ous..

Ràpidament arribem al pont que porta a la illa de Bergsoya, impressionant!, però agafem la ruta 70 per passar a la següent illa per un túnel sota el mar de 10,6 km. Aixó ens permet enllaçar amb la carretera de l'Atlàntic.




És una ruta molt recomanable, curteta però amb vistes precioses. Està clar que un dia de temporal no és gaire recomanable passar-hi en moto.





Sortim de la costa per acostar-nos a l'interior. Dinem a Andalsnes, en un petit restaurant de tipus bio, molt recomanable,. L'hamburguesa espectacular i les noies que ho porten molt amables.
El,poble està ocupat per l'aturada d'un creuer de visita als fiords.

Enllacem cap a la Trolstigen: si teniu ocasió de venir, no us ho perdeu ! Les fotos que trobareu per internet son boniques, però la natura aquí és tan magnífica! Indescriptible, i a més tenim la sort que la nit anterior ha nevat als cims...... Si, si, a l'agost neva, i només a 1000 m, això és Noruega.
És una carretera molt revirada, però no compteu fer un Stelvio, els autocars que baixen i les caravanes, aviat us faran frenar, i difícilment trobareu l'asfalt sec.







Després de la visita, baixant el coll trobem un salts d'aigua molt bonics, si no aneu tard atureu-vos-hi, és diu Guddbransjuvet.

Finalment cap a dormir a Stranda estació hivernal, a poca alçada.


 I a comptar ovelletes, que estem rebentats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada